top of page

hvem er utleiehjelp?

Anders Christian Wichstrøm heter jeg, men jeg blir referert til kun som AC, og jeg er grunnlegger og daglig leder av Utleiehjelp.

Jeg liker å være aktiv, og har rukket mye på mine 33 år.  

Studerte og tok eksamen i Marketing Communications på prestisje-universitetet Pepperdine University i Malibu, California. Har også studert i London og Buenos Aires, Argentina. 

Etter utdannelsen reiste jeg verden rundt som backpacker i ett år og ble “headhuntet på gaten” i Filippinene til å bli kommersiell modell. Det gikk så bra at jeg ble boende der i 2 år etter reisingen. 

 

Ellers har jeg hatt en lang interesse innenfor video- og fotografering, og har tidligere lagd reise-videoer, musikkvideoer, presentasjoner og drone-filmer.

 

I 2016 klatret jeg mye i fjell, orienterte, padlet og gikk på ski landet rundt som deltager i 71 Grader Nord hvor jeg kom meg helt opp til Senja. 

 

Driver og har tidligere drevet mye med fallskjermhopping, dykking, seiling, fotball, golf, og snowboarding. Yoga, meditasjon og is-bading prøver jeg å praktisere daglig. 

For 10 år siden, startet jeg og min familie med Airbnb i Manila på Filippinene, siden vi eier noen leiligheter der. Vi var dermed noen av de første som startet opp i det landet, og lærte mye av det.

Der gikk det meget bra, så vi ble raskt utnevnt til "Superhost", og har vært det siden. Dvs ingen klager, kun fornøyde gjester, raskt og personlig svar på henvendelser, og super service.   

Hjelp med Airbnb utleie

Da jeg flyttet hjem igjen til Norge, startet jeg forsiktig opp her i Oslo, med Airbnb-utleie av 2 venners leiligheter, siden de var mye bortreist. Jeg foreslo å forvandle en ellers tom leilighet, som koster penger i fellesutgifter, strøm, nedbetaling av lån og nett-utgifter, til å bli en utleie suksess med gode inntekter når eieren ikke var hjemme selv.

Etter kun 1 måneds drift, ble jeg også utnevnt til "Super Host" og er det fremdeles.  

  

Boligeiere har vært svært fornøyd med min utleie-service, så nå har jeg kapasitet til å ta imot noen flere leiligheter for korttids-utleie gjennom Airbnb.

Du kan klikke her for å følge Utleiehjelp på Facebook for å se hva andre huseiere skriver om min service.

Det viktigste for meg er å gi best personlig service! Men for å holde den gode standarden, så har jeg dessverre kun kapasitet til å drive i Oslo sentrums-område.

Ellers er du velkommen til å videre sjekke ut noen av mine gjeste-referanser og co-hosting profil på Airbnb ved å klikke her.

bottom of page